schokland
schokland

Ontspanning

Een ontspannende dag in het midden van het land beleven? Toerisme Schokland weet hier wel raad mee!

Het informele karakter van onze arrangementen maakt de beleving geschikt voor jong tot oud. Voor alle mogelijke groepsactiviteiten is hierdoor een rondleiding op en over het eiland zeer geschikt (familiefeesten, besturenuitjes, teambuilding, personeelsuitjes).

Wat dacht U van een rondrit over het eiland met de Schokkerwagen achter een oldtimer trekker o.l.v. een gids? U komt dan langs de verschillende terpen die allemaal hun eigen verhaal hebben.

Arrangementen Ontspanning

 • Gidsen tijdens een poldertour op jullie touringcar Bekijk
  Een van deze gidsen zal jullie begeleiden tijdens een rondtour om Schokland of door de Noordoostpolder op jullie eigen bus. Startplaats is bij het Museum Schokland.

  Prijs: € 75,00 per uur (inclusief btw)

  Reserveer nu!
 • Arrangement koffie/thee appelgebak + entree + gids Bekijk
  Ontvangst met koffie/thee en appelgebak in het sfeervolle restaurant of op het terras, bezoek aan het museum met rondleiding plus een rondwandeling met gids langs de Zuiderbuurt.

  Prijs: € 14,50 p.p.
  Er geldt een minimum van 15 personen.
  Reserveer nu!
 • Workshop zeemansliederen zingen Bekijk
  Heerlijk genieten bij het instuderen van zeemansliederen. Er is een dirigent bij plus een accordeonist. wij leveren de teksten en de muziek, u de zang. Er zal uitleg gegeven worden waarom deze liederen bij Schokland horen. Uiteraard wordt er tijdens een korte pauze ook een glaasje Schokkerbitter geschonken!

  Prijs: € 7,00 per persoon
  Minimum van € 150,00 per groep (inclusief btw).
  Reserveer nu!
 • Arrangement Beleef Schokkermomenten Bekijk
  Dit arrangement bestaat uit een ontvangst met twee keer koffie/thee plus appelgebak in het restaurant. Daarna een rondrit op de Schokkerwagen met gids over het voormalige eiland en wordt afgesloten met een bezoek aan Museum Schokland.

  Prijs: € 18,50 p.p. (inclusief btw)
  Minimaal aantal: 15 personen.
  Reserveer nu!
 • Arrangement Ontspanning op Schokland Bekijk
  U wordt met uw groep ontvangen in het Museumrestaurant met 2x koffie/thee plus vers appelgebak. Dan gaat u Museum Schokland in en kunt u de film over Schokland bekijken. U wordt bij het Museum opgehaald om mee te gaan (eigen vervoer) naar de Oude Haven van Emmeloord voor een Workshop Zeemansliederen zingen. Hierbij zullen de muzikaal leider samen met de accordeonist u in de sfeer brengen van het gemoedelijke leven van de Schokkers. Wij leveren de tekstboekjes, verkleedspullen en een Schokkerbittertje, jullie vormen snel één groot Schokker zeemanskoor...! Het hele arrangement duurt ongeveer twee en een half uur.

  Prijs: € 19,50 per persoon
  Minimaal aantal:15 personen
  Reserveer nu!